H-LASSEND DE MACHINESco. VAN WUXI, LTD

 

 Geëngageerd aan het verlenen van de fijnste beschikbare dienst en de steun! 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD

Certificaten
Van goede kwaliteit H balk lasmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit H balk lasmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
U bent één van beste leverancier I Hoog met. van de lassenrotator - kwaliteitsproducten, snelle levering en de goede dienst. Ik ben zo blij om met u samen te werken.

—— Hitase

Hallo, Mej. Daisy, heb ik de zeer aardige producten ontvangen. Alles is O.K. Ik ben bereid om meer zaken met u te doen. Dank u!

—— Vladimir Palacios

Wij gaven opdracht lassen tot instelmechanisme en manipulator drie jaar geleden. Zij lopen zeer goed. De h-LASSENDE MACHINES van WUXI zijn een zeer betrouwbare partner.

—— Henry Tan

Ik ben online Chatten Nu

WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD

1 2 3 4 5
WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD
Klantenbezoek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : H-LASSEN
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 8million -10million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%

H-LASSEND de MACHINESco. van WUXI, Ltd behoort tot de GROEP van WUXI HAILONG, opgezet in 2004. Gevestigd in yangshan stad, 30 minuten vanaf het centrum van de wuxistad door auto. 180 kilometers vanaf de luchthaven van Shanghai Pudong, met een geschikt vervoer.  

 

Er zijn drie bedrijven aangezien de tak, één wuxi h-macht machinesco. is, Ltd (http://www.h-power.cn/) is gespecialiseerd in motoren, generatorreeksen, de reeks van de waterpomp, lichte bouwmachines etc., één Co. van wuxi h-lassend machines, is Ltd (http://www.h-welding.com/) nadruk op lassenmateriaal, cnc snijmachine en h-straalproductielijn, ander één anhui h-macht machinesco., Ltd.

 

 

NIEUWE FABRIEK 

 

 


Wij hebben drie installaties, zijn twee van hen in wuxistad, andere is in anhuistad. Het omvatten van totaal 400 werknemers.

 

H-LASSEND FABRIEK 

 

 

 

FABRIEK BINNEN 
 


Wij concentreren ons slechts voordien op Chinese markt. Op dat ogenblik verkochten wij partijenmachines aan andere landen door handelsmaatschappij, en kregen een goede reputatie, gaf de goedkeuring van klant ons een groot vertrouwen, zodat beginnen wij aan buitenlandse markt vanaf 2010 met ons merk h-LASSEN. Na twee jaar van ontwikkeling en uitbreiding, met een aanzienlijk concurrentievermogen. Nu zijn onze producten de uitvoer naar het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Zuidamerikaans en Afrika enz.
 
Wij zijn een jong bedrijf zonder pluchebureau, maar wij hebben een aardige werkgever, positief, energiek en pragmatisch, hebben wij ook een groep ervaren arbeiders die hier dichtbij 10 jaar zijn gewerkt. Wij werken gelukkig hier, hebben wij vertrouwen dat in de nabije toekomst, Ons bedrijf en ons merk h-LASSEN beroemdste in deze industrie zullen worden.  

 

Contactgegevens
WUXI H-WELDING MACHINERY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Frank

Tel.: 86-510-82694554

Fax: 00-86-18601574554

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)